Vyberte z naší nabídky plné poctivých slev. 😉

Lepený vinyl Experto LVT 30 a Experto LVT 55

Seznamte se s nejnovějšími přírůstky do naší rodiny podlah - Experto LVT 55 a Experto LVT 30!

S více než 30 lety zkušeností v oblasti podlahových řešení jsme zde, abychom vám pomohli vytvořit krásné a funkční interiéry. Rozumíme tomu, že výběr nové podlahy je klíčové rozhodnutí, které ovlivní vzhled a pohodlí vašeho domova na dlouhou dobu. Proto jsme pro vás připravili kolekci Experto FAMILY - synonymum pro špičkové vinylové podlahy.

Experto LVT 30

je lepená vinylová podlaha, která vás okouzlí nejen svým moderním designem, ale také přírodním vzhledem a dotekem. Je to ideální volba pro každou domácnost hledající moderní přírodní design za dostupnou cenu. S nášlapnou vrstvou 0,3 mm a třídou zátěže 23 – 31, nabízí Experto LVT 30 25letou záruku pro bytové použití a 7letou záruku pro komerční sektor. Tato podlaha je vhodná pro teplovodní podlahové topení, nabízí vynikající rozměrovou stabilitu a snadnou údržbu.

Vinylové podlahy Vepo

Experto LVT 55

se vyznačuje svou odolností a elegancí. Díky povrchové technologii EIR a nášlapné vrstvě 0,55 mm je tato lepená vinylová podlaha dokonalou volbou pro vytížené domácnosti i komerční prostory. Třída zátěže 23 – 33 – 42 potvrzuje její vysokou odolnost. Experto LVT 55 je kompatibilní s teplovodním podlahovým vytápěním, odolává vlhkosti a je snadno udržovatelná.

Obě tyto podlahy nabízejí jedinečný a moderní vzhled díky hlubokému embossingu a matné povrchové úpravě PUR, která podlahám dodává přírodní matný vzhled. Nezapomeňte doplnit svůj výběr o doporučené soklové lišty pro dokonale estetický výsledek.

Vinylová podlaha Experto LVT 30

Proč si vybrat Experto LVT podlahy? Jsou to podlahy, které kombinují krásu s funkčností, odolností a snadnou údržbou. Ať už renovujete svůj domov nebo sháníte řešení pro komerční prostory, Experto LVT nabízí to nejlepší pro váš interiér. Navštivte náš web a objevte širokou škálu dekorů, které oživí každý prostor.

  

Novinky v naší nabídce

PVC Fortex Pure - dokonalé řešení pro váš domov

PVC Fortex Pure - dokonalé řešení pro váš domov

Hledáte podlahovou krytinu, která spojuje krásu, odolnost a snadnou údržbu v jednom? Pak je PVC podlaha Fortex Pure z kolekce A1 LONG LIFE Tex tou pravou volbou pro váš domov. Tato vinylová podlaha představuje dokonalé řešení pro všechny, kteří touží po moderním a stylovém interiéru.

Více

Lepený vinyl Experto LVT 30 a Experto LVT 55

Lepený vinyl Experto LVT 30 a Experto LVT 55

Seznamte se s nejnovějšími přírůstky do naší rodiny podlah. Rozumíme tomu, že výběr nové podlahy je klíčové rozhodnutí, které ovlivní vzhled a pohodlí vašeho domova na dlouhou dobu. Proto jsme pro vás připravili kolekci Experto FAMILY - synonymum pro špičkové vinylové podlahy.

Více

Rigidní vinyl Canadian Design za TOP cenu

Rigidní vinyl Canadian Design za TOP cenu

Prvotřídní rigidní vinylové podlahy se skvělými vlastnostmi, dlouhou životností a snadnou pokládkou nyní nabízíme v akci za 579,- Kč/m2 vč. DPH. Podlahy Canadian Design navíc disponují již integrovanou podložkou o tloušťce 1 mm a nabídka obsahuje celkem 13 dekorů.

Více